Young Jury – KINOdiseea Youth

Alexandra Stămătescu
Colegiul National Bilingv George Coşbuc, clasa a 12-a

Ador poveștile. Scrise, povestite, regizate, pictate, fotografiate; ample, simple, clare, ambigue. Totuși, nu auzeam povești prea des înainte. Nu mi se spuneau. Așa am învățat să citesc. Ca să mi le pot spune singură. Tot așa am învățat și să îmi creez propriile povești, iar arta, de orice fel, a ajutat mult.

Ioana Jantea
Colegiul National Bilingv George Coşbuc, clasa a 12-a

sunt clasa a 12-a în Coşbuc, mă pregatesc să plec în uk, sa studiez artele.
preocupată de estetică, atrasă de cromatică, pasionată de artă cu toate împrejurimile ei, creator, mai specific, pictor, ilustrator dar nu mă pot abţine să nu creez, e un dar unic pe care şi eu şi tu îl avem
cred că stereotipul artiştilor poate fi distrus dacă dai tot ce ai mai bun din tine şi crezi în propria ta creaţie şi în propriul eu.
şi îl vei distruge.
la fel şi eu.

Maria David
Şcoala Centrală, clasa a 11-a

Ador tot ce ţine de teatru ( mai ales de teatrul absurd) şi de film. Nu am crezut vreodată în descrieri. Îmi place Camus.

Loredana Borțea
Colegiul National Gheorghe Lazăr, clasa a 12-a

Cred cu putere în spontaneitate şi imaginaţie. Citesc, filmez, scriu şi mă implic în orice proiect îmi stârneşte interesul. Scopul meu este să îmi depăşesc limitele si să dovedesc că orice om poate face artă daca e dispus sa facă sacrificii pentru creaţie.