Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Summer 1993 / Vara lui 1993

12 November 2017 @ 7:00 pm

Country / Ţară: Spania
Director / Regizor: Carla Simón
Time / Durată: 97′
Age recommended / Vârstă recomandată: clasele V-VIII

Premiul pentru cel mai bun film de debut, Marele Premiu al Juriului International la categoria Generation Kplus – Berlinale 2017, Premiul Special al Juriului – Festivalul International de film de la Istambul, Marele Premiu al Juriului – Festivalul International de Film de la Odessa

Marea descoperire din Berlinala din 2017, unde a luat premiul pentru Cel mai bun lungmetraj de debut, comoara autobiografică a Carlei Simón este una din cele mai evocative și emoționale reprezentări ale copilăriei din ultimii ani și marchează apariția unei noi mari voci în lumea cinematografiei.

În vara anului 1993, după moartea părinților săi, Frida (6 ani) este obligată să se mute din agitata Barcelona, undeva în provinciile Catalane ca să locuiască cu unchiul și mătușa ei, noii săi tutori. Viața la țară este o provocare, pe lângă lovitura emoțională, natura care o înconjoară este acum misterioasă, dacă nu chiar periculoasă. Mai mult de-atât acum are o surioară de care trebuie să aibă grijă și să facă față unor noi emoții, precum gelozia. Moartea părinților săi are un efect puternic asupra felului în care e tratată Frida în comunitatea locală… Într-adevăr, viața ei nu va mai fi niciodată la fel.

Cumpără bilete pe EVENTBOOK.ro

Details

Date:
12 November 2017
Time:
7:00 pm

Venue

BUCUREŞTI: Cinema Muzeul Ţăranului – Studio H. Bernea
Strada Monetăriei 3
Bucureşti, Romania
+ Google Map