Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Scurtmetraje 3-6 ani

13 November 2017 @ 6:30 pm

Free

Depăşeşte-ţi frica! Prin intermediul unor poveşti cu animale sau copii de vârsta lor, cei mici vor învăţa mai multe despre curaj, prietenie şi visuri imposibile.

* Filmele nu sunt vorbite.

Durata: 42 min.

1. Luna albinelor – Wolfgang Weigl, 2016, Elveţia

Încă o zi obişnuită în casa albinelor sălbatice. Albinele zumzăie de jur-împrejur şi-şi fac treaba. Asta până când o albinuţă pune la cale un plan îndrăzneţ…

„Beeoscar 2016“, Premiile Academiei Elveţiene: Cel mai bun film & Cel mai bun regizor ;„Festivalul Necunoscut de Film din Polonia de nord 2017“, Premiile USA: locul al treilea in Competiţia de 2 Minute.

2. Kapkappi – Keyur Dekate, 2016, India

Acţiunea se petrece în India anilor ’70. ‘Kapkappi’ este povestea unui bandit şi a încercărilor prin care trece din cauza apei îngheţate din timpul iernii. Filmul este un experiment al cinematografiei indiene din anii ’70.

A 60-a ediţie a DOK Leipzig Kids – Germania ; a 29-a Ediţie a Festivalului de Film pentru Copii Girona – Spania ; a 30-a ediţie a Festival De Cine Bogotá – Colombia

3. Ziua în care am câştigat în faţa furtunii – Hughes Valin, 2016, Franţa

Fiind fascinat de orice lucru care rezonează, un băieţel trebuie să-şi înfrunte cea mai mare frică: furtuna. El se va folosi de talentele sale muzicale pentru a-şi învinge fobia.

4. Jubileul – Coralie Soudet, Charlotte Piogé, Marion Duvert, Marion El Kadiri, Agathe Marmion, 2016, Franţa

La Palatul Buckingham este timpul ca Regina să asiste la o ceremonie. O pală neaşteptată de vânt îi suflă pălăria, lucru care îl face pe unul dintre cei mai loiali slujitori ai săi să alerge după după ea prin toată Londra, alături de un căţel jucăuş, rasa corgi. Cei doi eroi vor trebui să lucreze împreună pentru a-i recupera Majestaţii sale pălăria…

5. Fred – leftchannel, 2016, USA

Cine îmi tulbură somnul?

Festivalul internaţional de Film pentru Copii din Los Angeles; Animation Block Party Brooklyn ; Festivalul Internaţional de Film Animat din Montreal – ANIMAZE

6. Câinele şi micuţa pasăre – Adrian Băluţă, 2011, România
Câinele primeşte o lecţie de la o pasăre foarte mică şi delicată care, în ciuda furiei câinelui, se dovedeşte a fi un prieten de nădejde.

7. Strică-tot – Eleanor Stewart, 2016, UK

„Strică-tot” este un scurtmetraj de animaţie despre un grup de prieteni care locuiesc în pădure şi care încearcă să dea de urmele unui castor năbădăios. Pentru acest scurtmetraj s-a folosit doar tehnica decupajului, figurinele de hârtie fiind aduse la viaţă cu ajutorul animaţiei stop motion.

Festivalul Internaţional de Film pentru Copii de la Montana ; ZubrOFFka Festivalul Internaţional de Scurtmetraj.

8. Johanne – Anna-Ester Volozh, 2017, UK

Inspirat de Ioana D’Arc, „Johanne” prezintă o zi din viaţa eroinei cu acelaşi nume.

9. Bună dimineaţa, lună – Christoph Brehme, 2015, Italia

Într-o dimineaţă, domnul Richmond, un bătrân arici pensionar decide să meragă la cinema. Richmond iubeşte foarte mult filmele şi merge foarte des la cinema. Însă filmul pe care urmează să-l vizioneze nu este ca toate celelalte. Acest film îi va schimba viaţa… şi nu doar pe a lui.

Plein la Bobine (Iunie 2016 / Franţa), Festivalul Internaţional de Film Fantastic Bucheon (Iulie 2016 / Corea), Festivalul de Film de la Badalona FILMETS (Octombrie 2016 / Spania)

10. Pe gustul meu – Jitendra Rai, 2016, India

Unul dintre mijloacele de a-i atrage cuiva atenţia este să-i furi geanta de pe umăr. Ceva ce pare la început a fi o infracţiune, sfârşeşte prin a fi un mesaj al speranţei. ‘Pe gustul meu’ este un scurtmetraj care vorbeşte despre potenţialul pe care cu toţii îl avem de-a interveni în vieţile celorlalţi şi de a le schimba, de preferat, în bine.

11. Îngrijit – Samantha Armiger, 2016, USA

Atunci când un căţeluş rasa schnauzer, care este foarte ataşat de barba lui, este adus la frizer, lumea i se întoarce pe dos.

Intrarea la acest eveniment este liberă. Vă rugăm să vă rezervaţi locurile folosind formularul RSVP.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
13 November 2017
Time:
6:30 pm
Cost:
Free

Venue

BUCUREŞTI: Cortul KINOdiseea, Piaţa Universităţii
Parcul Colţea
Bucureşti, 030167, Romania
+ Google Map