Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Heartstone / Piatră pe inimă

12 November 2017 @ 4:30 pm

Country / Ţară: Islanda
Director / Regizor: Guðmundur Arnar Guðmundsson
Time / Durată: 129′
Age recommended / Vârstă recomandată: 15+

Premiul Queer Lion la Veneția, Premiul Q Hugo la Chicago, Premiul Juriului la Salonic, Premiul Publicului, Premiul Juriului și Premiul Saftas/Erasmus la Angers European First Film Festival, în competiție la Toronto

Un sat de pescari izolat din Islanda. Adolescenții Thor și Christian au parte de o vară turbulentă, unul dintre ei încearcă să câștige inima unei fete iar celălalt descoperă sentimente noi față de prietenul lui cel mai bun. Când vara se apropie de final și natura dură a Islandei își reintră în drepturi vine momentul când copilăria se transformă în viață de adult.

“E o vastă maiestuozitate nuanțată de furtună a muchiilor colțuroase de pe coasta Islandei care inspira o venerație discretă în turiști, călători în scaune cu rotile și regizori, în același fel, însă unui adolescent în plin proces de maturizare – ba chiar mai mult, care e pe punctul de a-și îmbrățișa orientarea – acest loc idilic poate părea cel mai mic loc din lume. Asta e perspectiva frustrată împărtășită de doi buni prieteni în “Heartstone” – “Piatră pe inimă”, cel puțin până realizează că nu mai experimentează aceleași probleme în timpul maturizării.” (Variety)

Cumpără bilete pe EVENTBOOK.ro

Details

Date:
12 November 2017
Time:
4:30 pm

Venue

BUCUREŞTI: Cinema Eforie
Strada Eforie 2, sector 5
Bucureşti, Romania
+ Google Map