Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Goodbye Berlin / Rămas bun, Berlin

11 November 2017 @ 4:30 pm

Country / Ţară: Germania
Director / Regizor: Fatih Akin
Time / Durată: 93′
Age recommended / Vârstă recomandată: 15+

Premiul pentru Publicul Tânăr la European Film Awards, Premiul pentru Cel mai bun film pentru tineri la Bavarian Film Awards, Premiul Juriului Tânăr la Zlin Film Festival, în competiție la German Film Awards

În pofida faptului că provin din background-uri diferite, Andrej “Tschick” Tschichatschow și Maik Klingenberg, ambii de 14 ani, se împrietenesc având în comun rolul de outsider și sentimentul dureros de plictiseală. Tschick provine dintr-o familie de ruși repatriați, pe când Malik vine dintr-o familie bună dar suferă de pe urma alcoolismului mamei sale. Cu o mașină pe care o fură, cei doi pleacă într-o călătorie ce le va schimba viața.

“Au existat multe filme care se preocupă de viețile adolescenților. Filme liniștite care ne readuc în contact cu adolescența noastră și ne ajută să înțelegem mințile și emoțiile copiilor în general care tind să se stingă pe măsură ce devenim adulți. Însă filmul regizorului german, Fatih Akin, Goodbye Berlin sau Tschick (titlu original) este un film ‘badass’ despre maturizare care ne face să ne întrebăm dacă chiar ne-am distrat când eram tineri. “ (farnazfever.com)

Cumpără bilete pe EVENTBOOK.ro

Details

Date:
11 November 2017
Time:
4:30 pm

Venue

BUCUREŞTI: Cinema Eforie
Strada Eforie 2, sector 5
Bucureşti, Romania
+ Google Map